Massatges Infantils

CURS DE POSTPART

Poder criar el vostre bebè amb seguretat i confiança

Destinat a mares i/o pares amb els seus bebès
8 sessions d'1h 30 la sessió
curs-postpart

Us ofereixo eines, informació  i recolzament als vostres dubtes i decisions per poder disfrutar del vincle amb el bebè!

El postpart és una etapa en la qual quan una dona està embarassada no hi pensa i és quan realment comencem a plantejar-nos moltes coses. Descobrim la mare i alhora  la nena que portem dins, les nostres emocions s'intensifiquen i comencem a veure el món des d'una altra perspectiva! És una etapa en la qual poden haver-hi sentiments i emocions contradictòries (felicitat- tristesa), sorgeixen dubtes i inseguretats amb la sensació de no poder abarcar-ho tot i és en aquest moment en el que necessitarem  molt recolzament de la parella i la família, així com dels professionals.

Per això et proposo aquest recolzament emocional per poder compartir tots aquests canvis , ja sigui a nivell individual o grupal, així com un acomanyament a domicili.

Durant les sessions de post-part primer es compartiran les experiències viscudes, com ha anat la setmana, dubtes,canvis, etc...per poder trobar entre tots possibles solucions i després farem a nivell grupal amb els bebès; massatge, relaxació, etc...i parlarem dels temes de criança que són d'interès en aquesta etapa de la vida.

Sessions:

 

 

  • Trobada i presentació: espai per compartir l'experiència del part, sentiments, emocions i presentar els nostres nadons, donar-los la benvinguda!
  • Cures de la mare i nadó a casa.
  • Lactància materna.
  • Canvis familiars, el rol de mare i el rol de “dona”.
  • El son infantil.
  • Alimentació complementària.
  • Salut infantil:vacunes, primers refredats, còlics.
  • Salut sexual i anticoncepció natural.Cursos a Sabadell: NOVA ESFERA c/Fray Luis de León, 25, 2n 3ª

Share
 
"Què em va fer apuntar a un taller de reflexologia?
La Carla va començar a anar a la llar d'infants quan tenia 2 anys. La primera setmana hi va anar els 5 dies, però a partir de la segona setmana es va començar a posar malalta CADA SETMANA. Quan dic cada setmana no exagero, durant 6 mesos la Carla només va arribar a fer dues setmanes completes de guarderia. Jo m'havia de sentir que ÉS NORMAL, s'ha de passar, els nens s'han d'inmunitzar i generar les seves pròpies defenses... cap d'aquestes explicacions em servia. No podia deixar de preguntar-me el següent:
- És saludable que un nen creixi prenent dalsy i apiretal cada setmana?
...

Irene Pardell, mare de Carla"Hice el curso de reflexología infantil de casualidad, quería hacer algo con mi bebé y me llamó la atención. La sorpresa fue mía al ver que con la reflexología podía ayudar a mi hija a pasar mejor las enfermedades, a serle útil. Por suerte tengo unas hijas sanas, pero sin duda los mocos entran en nuestra casa todos lo inviernos. Gracias a la reflexología los vamos combatiendo y ganamos algunas de las batallas. Tengo una hija de casi un año que todavía no sabe lo que es el apiretal o dalsy y que en cuanto le sube la temperatura la reflexología le ayuda y con ello me ayuda a mi a ver que puedo hacer algo por ella cuando enferma. Desde que practico la reflexología mi hija de 3 años y medio también sufre menos mocos.
...

Maricel, mare de Montse i Arlet

[LLEGIR OPINIONS COMPLETES]

BIBLIOGRAFIA

Per a saber més,
aneu a la Bibliografia

Membre de AEMI

reflexo-infantil