Massatges Infantils

Perfil Professional

Montserrat Albiol i Rodergas

 • Formació per l'atenció de part a casa al col·legi d'infermeria coordinat per Mireia Marcos, Inma Marcosi Lucía ALcaraz, Octubre-Febrer 2013.
 • Formació de monitores de 2n nivell de reflexologia. Su salud en tus manos.Àngeles Hinojosa.Setembre-Novembre 2012.
 • Assistència al curs de fisiologia del treball de part I,II,III a Somriure, impartit per Ester Naval.Juny 2012.
 • Formadora del taller de Reflexologia podal per a llevadores a l'hospital Althaia de Manresa. Abril 2012.
 • Xerrada de Reflexologia podal Infantil al CEIP Turó de Can Mates.Desembre 2012
 • Participació en el Seminari de Reflexologia per la maternitat impartit  per Eva Garriga i Mireia Marcos el 2 i 3 de juliol de 2011 a Barcelona  amb una durada de 20h.
 • Reflexoterapeuta podal infantil, mètode Angeles Hinojosa, Juny del 2011.
 • Participació en el curs de contes sobre la pell impartit per Elena Andrés de l'AEMI amb una duració de 8h, el 10 d juliol de 2009.
 • Participació al curs massatge infantil per nens d'1 a 7 anys impartit per Ana Fernández i Elsa Rodriguez d'AEMI amb una durada de 16h , el 19 i 20 de setembre de 2009.
 • III curs de formació per assessores de lactància materna (40 h) abril 2008.organitzat per federació catalana grups de suport a la lactància materna.reconegut per Institut d'Estudis de la Salut.
 • Llevadora des de l’any 2004, treballant en l’àmbit hospitalari i d’ Assistència Primaria. Actualment treballant a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa  i realitzant cursos de preparació al part.
 • Educadora de Massatge Infantil des de l’any 2003 per l’Associació Espanyola de Massatge Infantil( AEMI).
 • Llicenciada en Antropologia social I cultural l’any 1998 per la Universitat de Barcelona.
 • Post-grau d'Infermeria pediàtrica en atenció primària, Universitat Ramon Llull. Escola d'Infermeria i Fisioteràpia Blanquerna.octubre 98-juny 99.
 • Post-grau d'Infermeria de la Infància i l'adolescència, Universistat de Barcelona. Escola Universitària d'Inferemeria Vall d'Hebron.octubre 96-juny 97.
 • Diplomada en Infermeria l’any 1995 per l´Escola Blanquerna de Barcelona (Universitat Ramon Llull).
perfil_professional_montse

 Sabeu què és una llevadora? Sóc una professional responsable i que treballo conjuntament amb les dones per proporcionar l'apoio, cures, consells i cuidados necessaris durant l'embaràs, el part i el puerperi.Acompanyar els naixements amb la pròpia responsabilitat de la llevadora i proporcionar cures al neonat i al lactant. Dintre de la meva professió m'agrada sobretot assistir parts naturals. Després de fer la meva formació de part a casa, he iniciat el meu camí cap a l'acompanyament dels parts a casa i continuo treballant  a l'hospital  Sant Joan de Déu de Manresa, així com realtizant tallers de massatge infantil, de reflexologia podal infantil i de preparació al part. Les meves dues filles m'han fet canviar  la perspectiva que tenia de la maternitat i la criança i m'estan ajudant a créixer com a persona i com a mare. M'agrada compartir la meva experiència amb altres mares i poder-les  ajudar en aquest camí tant ric i intens que és tenir fills.

Share
 
"Què em va fer apuntar a un taller de reflexologia?
La Carla va començar a anar a la llar d'infants quan tenia 2 anys. La primera setmana hi va anar els 5 dies, però a partir de la segona setmana es va començar a posar malalta CADA SETMANA. Quan dic cada setmana no exagero, durant 6 mesos la Carla només va arribar a fer dues setmanes completes de guarderia. Jo m'havia de sentir que ÉS NORMAL, s'ha de passar, els nens s'han d'inmunitzar i generar les seves pròpies defenses... cap d'aquestes explicacions em servia. No podia deixar de preguntar-me el següent:
- És saludable que un nen creixi prenent dalsy i apiretal cada setmana?
...

Irene Pardell, mare de Carla"Hice el curso de reflexología infantil de casualidad, quería hacer algo con mi bebé y me llamó la atención. La sorpresa fue mía al ver que con la reflexología podía ayudar a mi hija a pasar mejor las enfermedades, a serle útil. Por suerte tengo unas hijas sanas, pero sin duda los mocos entran en nuestra casa todos lo inviernos. Gracias a la reflexología los vamos combatiendo y ganamos algunas de las batallas. Tengo una hija de casi un año que todavía no sabe lo que es el apiretal o dalsy y que en cuanto le sube la temperatura la reflexología le ayuda y con ello me ayuda a mi a ver que puedo hacer algo por ella cuando enferma. Desde que practico la reflexología mi hija de 3 años y medio también sufre menos mocos.
...

Maricel, mare de Montse i Arlet

[LLEGIR OPINIONS COMPLETES]