Massatges Infantils

Reflexologia podal per a infants [3 Maig 2011]


Dimarts 3 de Maig de 10.00h. a 11:00h.
Entrada gratuïta,cal confirmar assistència


Què és la Reflexologia podal infantil?
La reflexologia podal és una tècnica senzilla i efectiva que activa la capacitat de curació del nostre organisme. Realitzant un massatge als peus dels nostres fills millorem la resposta de les seves defenses i els ajudem a estar més sans. També
potenciem i facilitem el vincle entre pares i infants. Una tècnica que podràs aprofitar en totes les etapes de la vida del teu fill i allà on vagis.

 


En què consisteix aquest taller?
Basant-nos en la reflexologia podal, aprendrem els punts reflexes dels peus més importants per acompanyar als nostres fills en els processos de malalties comuns. Com a adults hem de responsabilitzar-nos de la salut dels nostres infants,
començant per reconèixer la capacitat d’autocuració de l’organisme.

A qui va dirigit i qui el pot realitzar?
La reflexologia podal es pot practicar desde els 2 mesos de vida. Aquest taller en concret va dirigit, principalment, a mares, pares i nadons entre 7 i 18 mesos. Si us interessa i teniu fills més grans o mes petits, pensem obrir més grups.

Ens pot ajudar entre d’altres coses a:

  • millorar la resposta immunològica (refredats, gastritis, otitis...)
  • pal·liar els còlics, millorar el retrenyiment i altres problemes digestius...
  • activar les funcions dels nostre cos.
  • relaxar i gaudir d’un massatge terapèutic.
  • crear un vincle entre pare/mare i infant.

 

 

Imparteix el taller:
Montse Albiol Rodergas,
antropologa, llevadora, educadora de massatge infantil per A.E.M.I, formada en reflexologia podal (mètode Angeles Hinojosa), assessora en lactància materna.


Inici i duració del curs:   Dilluns 10 de maig al 14 juny. Horari de 10h a 11:30h.
Preu total del curs : 130€ , 6 sessions de 1h. i 30 min. (inclou llibre i dvd).

Places limitades !!

Inscripcions i Informació:
mariademercè, Salut integral
C/San Ramon 3, Sant Cugat del Vallès
Telf: 935892145,

Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la


www.montsealbiol.com , TELF:653462548

Share
 
"Què em va fer apuntar a un taller de reflexologia?
La Carla va començar a anar a la llar d'infants quan tenia 2 anys. La primera setmana hi va anar els 5 dies, però a partir de la segona setmana es va començar a posar malalta CADA SETMANA. Quan dic cada setmana no exagero, durant 6 mesos la Carla només va arribar a fer dues setmanes completes de guarderia. Jo m'havia de sentir que ÉS NORMAL, s'ha de passar, els nens s'han d'inmunitzar i generar les seves pròpies defenses... cap d'aquestes explicacions em servia. No podia deixar de preguntar-me el següent:
- És saludable que un nen creixi prenent dalsy i apiretal cada setmana?
...

Irene Pardell, mare de Carla"Hice el curso de reflexología infantil de casualidad, quería hacer algo con mi bebé y me llamó la atención. La sorpresa fue mía al ver que con la reflexología podía ayudar a mi hija a pasar mejor las enfermedades, a serle útil. Por suerte tengo unas hijas sanas, pero sin duda los mocos entran en nuestra casa todos lo inviernos. Gracias a la reflexología los vamos combatiendo y ganamos algunas de las batallas. Tengo una hija de casi un año que todavía no sabe lo que es el apiretal o dalsy y que en cuanto le sube la temperatura la reflexología le ayuda y con ello me ayuda a mi a ver que puedo hacer algo por ella cuando enferma. Desde que practico la reflexología mi hija de 3 años y medio también sufre menos mocos.
...

Maricel, mare de Montse i Arlet

[LLEGIR OPINIONS COMPLETES]