Massatges Infantils

Taller familiar de MASSATGE INFANTIL [Octubre i Novembre]El tacte és el primer sentit que es desenvolupa al ventre matern. Molts estudis d’investigació demostren la necessitat de contacte afectiu com una part fonamental en els primers anys de vida del bebè i el massatge infantil és un dels mètodes més bonics per establir aquest primer contacte i enfortir lligams per la resta de la vida.

 A QUI VA DIRIGIT

Bebès d’un mes fins al gateig.   

EN QUE ENS POT AJUDAR

  • DSC00245_thEnfortir el vincle afectiu amb el teu bebè.
  • Proporcionar confiança  i seguretat a les mares i /o pares.
  • Reforçar el sistema immunitari.
  • Ajudar a agafar el son i relaxar-se.
  • Alleujar el malestar produït per còlics i gasos.
  • Augmentar el pes en nens prematurs.
  • A gaudir d'una estona especial amb el teu bebè.

 

Ens impartirà les classes:
Montserrat Albiol
, antropòloga, llevadora, educadora de massatge infantil per AEMI , reflexòloga infantil (mètode àngeles hinojosa) i  assessora de lactància materna.


HORARI: Cada dimarts del 4 d'Octubre al 15 de Novembre de 10,30 a 12,00h.
Inici del curs:   dimarts 4 d'Octubre
Preu total del curs : 100 € per família  (6 sessions i material)

Lloc:Pati de llibres. C/ Xerric 22, Sant Cugat del Vallès. Tel.935831722

Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la

www.patidellibres.com


www.montsealbiol.com , TELF:653462548

Share
 
"Què em va fer apuntar a un taller de reflexologia?
La Carla va començar a anar a la llar d'infants quan tenia 2 anys. La primera setmana hi va anar els 5 dies, però a partir de la segona setmana es va començar a posar malalta CADA SETMANA. Quan dic cada setmana no exagero, durant 6 mesos la Carla només va arribar a fer dues setmanes completes de guarderia. Jo m'havia de sentir que ÉS NORMAL, s'ha de passar, els nens s'han d'inmunitzar i generar les seves pròpies defenses... cap d'aquestes explicacions em servia. No podia deixar de preguntar-me el següent:
- És saludable que un nen creixi prenent dalsy i apiretal cada setmana?
...

Irene Pardell, mare de Carla"Hice el curso de reflexología infantil de casualidad, quería hacer algo con mi bebé y me llamó la atención. La sorpresa fue mía al ver que con la reflexología podía ayudar a mi hija a pasar mejor las enfermedades, a serle útil. Por suerte tengo unas hijas sanas, pero sin duda los mocos entran en nuestra casa todos lo inviernos. Gracias a la reflexología los vamos combatiendo y ganamos algunas de las batallas. Tengo una hija de casi un año que todavía no sabe lo que es el apiretal o dalsy y que en cuanto le sube la temperatura la reflexología le ayuda y con ello me ayuda a mi a ver que puedo hacer algo por ella cuando enferma. Desde que practico la reflexología mi hija de 3 años y medio también sufre menos mocos.
...

Maricel, mare de Montse i Arlet

[LLEGIR OPINIONS COMPLETES]