Massatges Infantils

Reflexologia podal per a infants [11 Nov - 9 Dec 2011]


 Reflexologia podal al Pati de llibres
La reflexologia podal és una tècnica senzilla i efectiva que activa la capacitat de curació del nostre organisme. Realitzant un massatge als punts reflexes dels peus dels nostres fills potenciem les seves defenses i els ajudem a estar més sans, alhora que reforcem el vincle entre pares i infants. Una tècnica que podràs aprofitar en totes les etapes de la vida del teu fill i allà on vagis en els seus processos de malalties comuns.


A qui va dirigit?
Mares i/o pares amb els seus nadons a partir del mes de vida fins als 3 anys.

Imparteix el taller
Montse Albiol Rodergas,antropòloga, llevadora, educadora de massatge infantil per A.E.M.I, reflexòloga podal (mètode Angeles Hinojosa)i assessora en lactància materna.

Inici del curs: divendres 11,dimarts 15, dimarts 22, dimarts 29 de novembre, divendres 2 i 9 de desembre 

Horari de 10.30  a 12.30h.

Preu: 130€ , 6 sessions de 2h, inclou material.Places limitades.


Share
 
"Què em va fer apuntar a un taller de reflexologia?
La Carla va començar a anar a la llar d'infants quan tenia 2 anys. La primera setmana hi va anar els 5 dies, però a partir de la segona setmana es va començar a posar malalta CADA SETMANA. Quan dic cada setmana no exagero, durant 6 mesos la Carla només va arribar a fer dues setmanes completes de guarderia. Jo m'havia de sentir que ÉS NORMAL, s'ha de passar, els nens s'han d'inmunitzar i generar les seves pròpies defenses... cap d'aquestes explicacions em servia. No podia deixar de preguntar-me el següent:
- És saludable que un nen creixi prenent dalsy i apiretal cada setmana?
...

Irene Pardell, mare de Carla"Hice el curso de reflexología infantil de casualidad, quería hacer algo con mi bebé y me llamó la atención. La sorpresa fue mía al ver que con la reflexología podía ayudar a mi hija a pasar mejor las enfermedades, a serle útil. Por suerte tengo unas hijas sanas, pero sin duda los mocos entran en nuestra casa todos lo inviernos. Gracias a la reflexología los vamos combatiendo y ganamos algunas de las batallas. Tengo una hija de casi un año que todavía no sabe lo que es el apiretal o dalsy y que en cuanto le sube la temperatura la reflexología le ayuda y con ello me ayuda a mi a ver que puedo hacer algo por ella cuando enferma. Desde que practico la reflexología mi hija de 3 años y medio también sufre menos mocos.
...

Maricel, mare de Montse i Arlet

[LLEGIR OPINIONS COMPLETES]