Massatges Infantils

Taller monogràfic de reflexologia podal infantil: La Salut Digestiva

COM AJUDAR , PREVENIR I MILLORAR ELS CÒLICS DEL LACTANT I ELS PROBLEMES DIGESTIUS DELS NENS 

NOU!

aparato-digestiu

                                         

Amb aquest taller aprendrem  a tocar tots aquells punts relacionats amb òrgans del sistema digestiu , aixi com la importància d'alimentar-nos bé. Especialment indicat en nens que pateixen: al·lergies i/o intoleràncies alimentàries, restrenyiment, gasos i còlics del lactant, refluxe gastroesofàgic i altres problemes digestius. Els bebès i nenes/nens són sumament receptius a l'estimulació de les zones reflexes del peu. La seva resposta és immediata i sempre positiva!

Impartit per:Montse Albiol, monitora diplomada

Telf: 653 462 548

http://ww.montsealbiol.com/

Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la

Temari

  • Origens de la reflexologia podal

  • Mecanisme d´actuació

  • Anatomia i fisiologia del sistema digestiu

  • Adaptació de la reflexologia als nadons i nens

  • Com aprendre a alimentar-nos millor, salut digestiva

  • Localització dels punts reflexes als peus i pràctica

LLOC

  • SOM MARES, C/Fra Luis de Leon, 25,2n 3ª-Sabadell.Divendres 12 i divendres 19 de febrer d'11 a 12:30h.
  • ESPAI MÒNICA ,C/ 2 de maig, 25, 2n 1ª-Sant Cugat del Vallès. Dilluns 7 i dilluns 14 de mars d'11 a 12:30h.
Share
 
"Què em va fer apuntar a un taller de reflexologia?
La Carla va començar a anar a la llar d'infants quan tenia 2 anys. La primera setmana hi va anar els 5 dies, però a partir de la segona setmana es va començar a posar malalta CADA SETMANA. Quan dic cada setmana no exagero, durant 6 mesos la Carla només va arribar a fer dues setmanes completes de guarderia. Jo m'havia de sentir que ÉS NORMAL, s'ha de passar, els nens s'han d'inmunitzar i generar les seves pròpies defenses... cap d'aquestes explicacions em servia. No podia deixar de preguntar-me el següent:
- És saludable que un nen creixi prenent dalsy i apiretal cada setmana?
...

Irene Pardell, mare de Carla"Hice el curso de reflexología infantil de casualidad, quería hacer algo con mi bebé y me llamó la atención. La sorpresa fue mía al ver que con la reflexología podía ayudar a mi hija a pasar mejor las enfermedades, a serle útil. Por suerte tengo unas hijas sanas, pero sin duda los mocos entran en nuestra casa todos lo inviernos. Gracias a la reflexología los vamos combatiendo y ganamos algunas de las batallas. Tengo una hija de casi un año que todavía no sabe lo que es el apiretal o dalsy y que en cuanto le sube la temperatura la reflexología le ayuda y con ello me ayuda a mi a ver que puedo hacer algo por ella cuando enferma. Desde que practico la reflexología mi hija de 3 años y medio también sufre menos mocos.
...

Maricel, mare de Montse i Arlet

[LLEGIR OPINIONS COMPLETES]