Massatges Infantils

CURS DE PREPARACIÓ AL NAIXEMENT I LA MATERNITAT

Cursos a Sabadell Destinat a dones i les seves parelles que vulguin viure l'embaràs amb consciència i plenitud!


inici del curs a les 20-24 set de gestació
preparacio-part

Us ofereixo eines, informació  i acompanyament per gaudir aquesta època tan important de la vostra vida, en la qual es donen molts canvis físics   i emocionals  i tenir confiança en vosaltres mateixes per parir i a la vostra parella per acompanyar-vos en aquesta nova etapa!

 

A cada sessió es realitza treball corporal , relaxació i conexió amb el teu propi cos i el teu bebè.

 

 

 

Al llarga de les sessions farem servir :

 • L'esferodinàmia: tècnica de treball corporal en la que s'utilitzen esferes de diferents tamanys i es pren consciència de les modificacions dinàmiques de l'eix postural i a la vegada possibilita una major conexió amb el món intern, els seus canvis, ajudant a viure més plenament l'embaràs.
  • La Sofrologia:durant l'embaràs, viure les molèsties d'una manera positiva, fent-se conscient  dels canvis corporals que la gestació comporta. Durant el part, tant si és un part natural com una cesària, aprendre a respirar correctament durant les contraccions, relaxar-se i recuperar les forces quan no n'hi ha. En el post-part ajuda a crear un ambient positiu i optimista davant la nova família.

   

  TEMES QUE TRACTAREM :

   

  • Anatomia i canvis corporals i emocionals durant l'embaràs. Rol del pare.
  • Salut física i benestar ( alimentació , descans , exercici ) durant l'embaràs.
  • Preparació pel part: pelvis, respiració i exercicis de dilatació.
  • Desenvolupament del part: contraccions, dolor, tècniques per alleugerir-lo.
  • Cures de la mare i el nadó en el postpart.
  • Tornar a casa, una nova vida, el paper del pare.
  • Fisiologia i pràctica de l'alletament matern.
  • Característiques del nadó : ritmes de son,plor...
  • última sessió o primera que introdueix el curs de post-part i criança: Espai per compartir l'experiència del part, sentiments, emocions i presentar els nostres nadons, donar-los la benvinguda!


  Cursos a Sabadell: SOM MARES c/Fray Luis de León, 25, 2n 3a, Sabadell.

   

   

   

   

  Share
   
  "Què em va fer apuntar a un taller de reflexologia?
  La Carla va començar a anar a la llar d'infants quan tenia 2 anys. La primera setmana hi va anar els 5 dies, però a partir de la segona setmana es va començar a posar malalta CADA SETMANA. Quan dic cada setmana no exagero, durant 6 mesos la Carla només va arribar a fer dues setmanes completes de guarderia. Jo m'havia de sentir que ÉS NORMAL, s'ha de passar, els nens s'han d'inmunitzar i generar les seves pròpies defenses... cap d'aquestes explicacions em servia. No podia deixar de preguntar-me el següent:
  - És saludable que un nen creixi prenent dalsy i apiretal cada setmana?
  ...

  Irene Pardell, mare de Carla  "Hice el curso de reflexología infantil de casualidad, quería hacer algo con mi bebé y me llamó la atención. La sorpresa fue mía al ver que con la reflexología podía ayudar a mi hija a pasar mejor las enfermedades, a serle útil. Por suerte tengo unas hijas sanas, pero sin duda los mocos entran en nuestra casa todos lo inviernos. Gracias a la reflexología los vamos combatiendo y ganamos algunas de las batallas. Tengo una hija de casi un año que todavía no sabe lo que es el apiretal o dalsy y que en cuanto le sube la temperatura la reflexología le ayuda y con ello me ayuda a mi a ver que puedo hacer algo por ella cuando enferma. Desde que practico la reflexología mi hija de 3 años y medio también sufre menos mocos.
  ...

  Maricel, mare de Montse i Arlet

  [LLEGIR OPINIONS COMPLETES]

  BIBLIOGRAFIA

  Per a saber més,
  aneu a la Bibliografia

  Membre de AEMI

  reflexo-infantil