Massatges Infantils

REFLEXOLOGIA PODAL INFANTIL


Creant una nova cultura de salut

    La reflexoteràpia podal infantil és un mètode utilitzat fa milions d'anys a diferents països orientals amb la finalitat d'activar el poder curatiu del nostre cos.
La Reflexologia és una tècnica natural de massatge que no té efectes secundaris i que s'aplica fonamentalment als peus on tenim els punts reflexes dels òrgans, glàndules i funcions corporals. Aquesta teràpia consisteix en fer massatge en els diferents punts amb la finalitat de reequilibrar l'organisme quan tenim algun problema de salut i alleujerint el malestar que aquest ens provoca. D'aquesta manera es posa en funcionament el mecanisme d'autocuració que cada un de nosaltres tenim per naturalesa.
Aquesta Terapia contempla la persona d'una forma global , des de la seva part física a la psíquica podent solucionar els problemes de salut des de la seva arrel.

Els bebès i nens/es  són sumament receptius a l'estimulació de les zones relfexes del peu, fins i tot des del seu naixement. La seva resposta és immediata i sempre positiva i ajuda als pares a potenciar el vincle afectiu.

Aquesta terapia és útil tant en els problemes òrganics propis de la infantesa com en nens que tenen infeccions de repetició (otitis, bronquitis...) , nens amb naixements traumàtics, dificultats d'aprenentatge, asma, celiaquia, diabetis, al·lergies  i nens amb malalties greus com el càncer per ajudar a reduir els seus efectes secundaris.

AVANTATGES FÍSIQUES I EMOCIONALS:

 • Millorar la resposta immunològica i incrementar les defenses.
 • Ajudar l'organisme a alliberar la mucositat.
 • Ajudar en la curació de processos infecciosos :refredats, otitis, bronquitis...
 • Pal·liar els còlics i/o gasos.
 • Millorar el restrenyiment i altres problemes digestius...
 • Enfortir el vincle afectiu mare/pare-fill.
 • Afavorir l'estat de relaxació.
 • Afavorir el son.


  reflexo-infantil “Parte de la salud de nuestros hijos es responsabilidad nuestra. En nuestras manos está la responsabilidad de entregarles herramientas que aporten bienestar e independencia. Si les transmitimos confianza en sus cuerpos y en la vida, criaremos niños sanos y felices”
  Ángeles Hinojosa.


  Sessions individuals de 60 min a domicili, on  treballarem els sistemes que més ens convinguin segons les necessitats, malaties del bebè.

  Tallers per mares / pares  amb els seus fills de 6 classes de 2h cada classe o tallers monogràfics, consultar calendari!
  Els diferents sistemes a treballar són:
 • Relaxació
 • Sistema immunològic. ( reforç de les defenses )
 • Sistema digestiu. ( còlics, restrenyiment, diarrees, vòmits...)
 • Sistema respiratori. ( refredats, asma, bronquitis, otitis...)
 • Sistema Excretor. (infeccions d'orina, enuresis...)
 • Repàs de tots els sistemes.

 

Avalat per la Asociación de Reflexologia Infantil

(Metodo, Ángeles Hinojosa) http://www.reflexologiainfantil.org/

 

 

Share
 
"Què em va fer apuntar a un taller de reflexologia?
La Carla va començar a anar a la llar d'infants quan tenia 2 anys. La primera setmana hi va anar els 5 dies, però a partir de la segona setmana es va començar a posar malalta CADA SETMANA. Quan dic cada setmana no exagero, durant 6 mesos la Carla només va arribar a fer dues setmanes completes de guarderia. Jo m'havia de sentir que ÉS NORMAL, s'ha de passar, els nens s'han d'inmunitzar i generar les seves pròpies defenses... cap d'aquestes explicacions em servia. No podia deixar de preguntar-me el següent:
- És saludable que un nen creixi prenent dalsy i apiretal cada setmana?
...

Irene Pardell, mare de Carla"Hice el curso de reflexología infantil de casualidad, quería hacer algo con mi bebé y me llamó la atención. La sorpresa fue mía al ver que con la reflexología podía ayudar a mi hija a pasar mejor las enfermedades, a serle útil. Por suerte tengo unas hijas sanas, pero sin duda los mocos entran en nuestra casa todos lo inviernos. Gracias a la reflexología los vamos combatiendo y ganamos algunas de las batallas. Tengo una hija de casi un año que todavía no sabe lo que es el apiretal o dalsy y que en cuanto le sube la temperatura la reflexología le ayuda y con ello me ayuda a mi a ver que puedo hacer algo por ella cuando enferma. Desde que practico la reflexología mi hija de 3 años y medio también sufre menos mocos.
...

Maricel, mare de Montse i Arlet

[LLEGIR OPINIONS COMPLETES]

BIBLIOGRAFIA

Per a saber més,
aneu a la Bibliografia

Membre de AEMI

reflexo-infantil